Kit Majorare Presiune

Kit Majorare Presiune pentru Panouri Solare Nepresurizate


Kitul de majorare a presiunii apei calde ce vine dintr-un panou solar nepresurizat (atmosferic) este compus dintr-o pompa speciala rezistenta la apa cu temperatura ridicata (100°C) , o clapeta unisens ce trebuie montata in pozitia corecta la intrarea apei calde in pompa , un fluxostat (montat pe corpul pompei) care sesizeaza si da comanda de pornire/oprire a pompei in momentul utilizarii apei calde , cablu de alimentare la 220V , intrerupator cu 3 pozitii (inchis - manual - automat) . Pe functia de AUTOMAT pompa functioneaza la comanda fluxostatului si porneste / opreste pompa automat in functie de necesitatile utilizatorului . Functia de MANUAL anuleaza fluxostatul si pompa merge in continuu ridicand chiar si la inaltime (maxim 10M) apa calda . Aceasta functie este utilizata in alte aplicatii si nu este destinata folosirii panourilor solare nepresurizate . Pompa are o greutate de 9Kg , o putere de 160W
ATENTIE !!! :

  1. Pompa nu are voie sa functioneze fara apa mai mult de 10-15 secunde (se deterioreaza presetupa daca functioneaza in mediu uscat)
  2. Pompa poate fi montata DOAR in 2 pozitii pentru o functionare corecta (pe pardoseala asa ca in imaginea alaturata sau pe perete cu turbina in jos si cu ventilatorul in sus dar in acest caz trebuie modificata pozitionarea fluxostatului si a clapetei de sens)
  3. Pompa trebuie montata OBLIGATORIU sub nivelul de inaltime al panoului solar dar mai sus decat TOTI consumatorii (robinetii)
  4. In cazul in care panoul solar este montat la nivelul solului sau sub nivelul consumatorilor acest kit de majorare a presiunii NU va ajuta cu nimic . In acest caz nu exista decat 2 variante : achizitionati un hidrofor special pentru apa fierbinte (au preturi foarte mari) sau achizitionati un panou solar presurizat compact care functioneaza direct la presiunea instalatiei
Pret de depozit : 500 Lei (TVA inclus) + taxele de curierat pentru livrare


Inapoi la Panourile Solare Nepresurizate
Comentariile sunt aprobate de administrator dupa o atenta verificare . Ne rezervam dreptul de a nu publica toate comentariile dvs.
Comment Form is loading comments...
Tips-uri in vederea achizitionarii panourilor solare
Ce sa verificam atunci cand cumparam un panou solar sau o instalatie solara :
1. De cat timp vinde firma importatoare asa ceva , ce istoric are si ce review-uri pe forumurile din Romania
2. Daca inoxul din care este confectionat panoul solar este autentic (se verifica usor cu un magnet)
3. Daca tuburile vidate sunt de calitate (interiorul tubului vidat trebuie sa aibe o culoare rosiatic-aramiu)
4. Daca are piese de schimb pentru perioada post-garantie
TINETI CONT DE URMATOARELE :
- NU exista in Romania la vanzare panouri solare made in Germany (daca ar exista , pretul ar fi in jur de 3.000 €/buc)
- NU exista panou solar Fabricat in Romania (totul se importa)
-
NU exista garantii la produse mai mari decat cele legale (max. 2 ani) . O firma nu stie daca mai supravietuieste pana la anul . Dar 5 ani ???