UPS centrala termica

Aveti probleme cu furnizarea energiei electrice ?
Iarna nu functioneaza centrala fiindca s-a oprit curentul electric ?
Instalatia solara nu merge fara energie electrica si creeaza probleme ? 
Sistemul de alarma a ramas fara acumulatori ? Dar camerele de monitorizare ?
Noi avem solutia pentru dumneavoastra !  UPS SINUS PUR cu acumulator extern !       
UPS centrale termice pe lemne / sursa neintreruptibila cu acumulator extern
UPS cazane cu lemn / UPS 500W / UPS 800W / UPS 1000W/ UPS 1500W / UPS 3000W  
GARANTIE 2 ANI PENTRU ORICE UPS !
PRET UPS CENTRALE TERMICE


Cum aleg ce fel de UPS am nevoie ?
Simplu ! Prima data stabilesc pentru ce am nevoie de un ups .
Pentru un sistem de alarma , camere de monitorizare sau orice altceva ce nu implica pompe , motoare , etc. 
Atunci ma multumesc cu un ups cu unda sinusoidala modificata (este cea mai ieftina varianta , noi nu avem)
Daca am nevoie de un ups pentru o centrala termica ori o instalatie solara sau orice altceva care implica functionarea unei pompe (sau mai multe) atunci obligatoriu ma indrept catre un ups cu unda sinusoidala pura . Acum ca am stabilit ce fel de ups am nevoie , sa vedem ce putere (500W-800W-1000W) trebuie sa-mi asigure ups-ul. Insumam toti consumatorii (se citesc puterile max.) Sa presupunem ca avem o centrala termica care are o pompa de recirculare in 3 trepte (30W-50W-90W) , un ventilator de 200W si un modul (display) electronic de automatizare 20W. Atunci avem nevoie de un UPS de : (90W+200W+20W=210W+25% ≥ 262,5W) .
Autonomia ups-ului este data de acumulator (baterie). Cu cat acumulatorul este mai mare (Ah) cu atat autonomia creste . De exeplu : avem un consum
90W+200W+20W=210W/1 ora . Cat vrem sa rezistam fara curent electric de la retea ? Un acumulator auto de 70Ah/12V inmagazineaza : 70A X 12V = 840W. Atunci la un consum de 210W/1 ora (functionare continuua) rezistam 840 : 210= 4 ore . De ce sa-mi cumpar un UPS cu unda sinusoida pura ? :
- deoarece in cazul avariei la reteaua electrica asigura in continuare alimentarea cu energie electrica a consumatorilor legati la el .- pentru protectia echipamentelor electrice , electronice si electrocasnice (are si functie de stabilizator de tensiune)- pentru ca atunci cand intervine o avarie la reteaua electrica eu dorm sau nu sunt acasa sa-mi pornesc generatorul care mai consuma si combustibil .

- ca sa fuctioneze tot timpul centrala temica , instalatia solara , camerele de supraveghere , sistemul de alarma , internetul , etc.
UPS CENTRALA TERMICA   UPS centrale termice cu acumulator extern
        DESPRE UPS - uri :
  "O sursă de alimentare neîntreruptibilă , UPS cu sau fara baterie de rezervă, este un aparat electric care furnizează curent    electric in conditii de urgență pentru o sarcină atunci când sursa de alimentare nu o face din diferite motive . Un UPS diferă    de un sistem auxiliar de putere sau generator de rezervă pentru ca UPS-ul va asigura o protecție aproape instantanee in cazul   întreruperii de energie electrica la intrare, prin furnizarea de energie stocată în baterii . Autonomia unui UPS fara baterie    externa este, de cele mai multe ori , scurta , reusind sa reziste doar cateva minute , dar suficient pentru a întrerupe orice aparat   sau a-l pune in modul standby în mod corespunzător pentru a proteja echipamentul . Un UPS fara baterie externa este de obicei    folosit pentru a proteja hardware , cum ar fi calculatoarele , centre de date ,echipamente de telecomunicații sau alte echipamente   electrice atunci când o întrerupere de energie electrica neasteptata ar putea provoca pagube , perturbări grave sau pierderea de    date . Unitățile UPS variază de la unități proiectate pentru a proteja un singur calculator fără monitor video (în jur de 20VA ) pana   la unități mari de alimentare a centrelor de date sau clădiri întregi . Cele mai mari UPS din lume , sunt de 46MW , sistemul de    stocare in baterii fiind de ultima generatie si asigura  putere pentru un întreg oraș sau comunitățile rurale în timpul căderilor de   tensiune . UPS-urile sunt împărțite în categorii si unii producători le clasifica în conformitate cu problemele pe care acestea le rezolva :


   Offline - standby   Acest tip de UPS ofera doar functiile de baza . El este conectat direct la sursa de curent , si atunci cand tensiunea de intrare scade sub un anumit nivel    predeterminat , intra automat (25 milisecunde) invertorul care converteste curentul bateriei interioare din DC in AC pentru cateva minute .   Autonomia acestui model de UPS este mica (0-20min).   Line - interactive   Acest tip de UPS este oarecum similar ca functie cu Offline - standby , diferentele constand infaptul ca nu are baterie interna ci externa ,   in functie de amperajul acumulatorului se da si autonomia acestuia , este proiectat pe baza de transformator, nu electronic ca modelul    mai sus mentionat , plaja de recuperare a tensiunii este mult mai mare (90V-110V-220V)/(50/60Hz)   Online - dubla conversie   Acest model de UPS a fost destinat initial pentru puteri mai mari de 10Kw , dar datorita avansului tehnologic , in momentul de fata se realizeaza ,   la aplicatii incepand de la 500W in sus . Tehnologia de baza folosita este o combinatie intre modelele Offline - standby si Line - interactive cu   precizarea ca la acet tip de UPS se poate conecta si un generator cu pornire automata care ajuta la marirea autonomiei in caz de pana de    curent prelungita .   Modular   Este un model de UPS pentru aplicatii mari (25KVA- 500KVA) . Se foloseste mai mult in armata , telecomunicatii speciale , etc .   Este construit modular , astfel ca in cazul in care o componenta se defecteaza se schimba doar aceasta , in cazul acumulatorului se schimba    fiecare element in parte .   Hibrid - dubla conversie   Acest model de UPS este orientat spre aplicatii de inalta eficienta si cu abateri de frecventa neglijabile . Are costuri initiale foarte mari , dar si    precizia acestuia este pe masura .   Fero rezonant   Acest tip de UPS este folosit la aplicatii industriale (petrol , gaze , petrochimie) . Este foarte robust si fuctioneaza pe la plaja de 150KVA   DC   Un UPS similar cu UPS online , dar conceput pentru alimentarea echipamentelor care functioneaza DC , si nu are nevoie de invertor de tensiune    la iesire . Multe sisteme de telecomunicatii , calculatoare , servere , folosesc DC 48V si este destinat acestora , avand costuri de productie mici .   Rotativ   Este un UPS care foloseste inertia unei roti volate pentru a face schimbarea foarte rapid in cazul penelor de curent si actioneaza ca un tampon    impotriva socurilor si caderilor de tensiune . Este un model de UPS foarte vechi , anterior celor prezentate mai sus si se foloseste in combinatie    cu generatoare cu pornire automata care asteapta in stand by pornirea instantanee . Este rezervat aplicatiilor care necesita mai mult de 10.000 W."Sursa : wikipedia

Atentie ! Comentariile pot fi sau nu aprobate de administrator dupa o atenta verificare

Comment Form is loading comments...